Seniorenautovakanties

Seniorenvakanties

Senioren autotochten, autovakanties en reizen zijn perfect georganiseerde reizen, zeer geschikt voor ouderen die nog graag zelfstandig met de eigen auto op stap gaan, maar een gedegen begeleiding op de achtergrond op prijs stellen, met het oog op onvoorziene reis- of gezondheidsproblemen, autopech inbegrepen.

– Meerijden in een comfortabel seniorenbusje is ook altijd mogelijk! – 

Centraal staat het relaxed rijden van mooie routes in de  eigen auto, in eigen tempo en met net zo veel pauzes of onderbrekingen bij bezienswaardigheden of caféterrasjes als men zelf wil. De unieke, geheel op onervaren debuterende Senioren toegespitste Routeboeken bieden allerlei korte en lange dagtochten langs alle bekende en onbekende toeristische hoogtepunten in de omgeving. Dat betreft zowel leuke oude stadjes, kerken en musea, maar ook indrukwekkende uitzichtpunten en mooie stukjes natuur. Alles geheel per eigen auto bereikbaar!

Zonder voorbereiding of moeite mist men dus niets van enig toeristisch belang rond de gekozen bestemmingen.

rijden door de bergen en langs rotsen met NRS

De routes lopen ook vaak over beeldige asfaltweggetjes dwars door de bergen, die men op eigen houtje niet zo gemakkelijk zal vinden, laat staan zal inrijden. Die zalige super toeristische weggetjes staan vaak niet eens op normale wegenkaarten aangegeven, maar zijn dankzij de unieke op senioren toegespitste routebeschrijvingen in de routeboeken ook door debutanten moeiteloos te vinden en te rijden.