Seniorenautovakanties

Busreizen

Senioren TOP-Zorg Tours Busreizen

MEEREIZEN in MINIBUSJES

De Stichting Senioren TOP-Zorg laat zijn donateurs zonder toeslag voor hetzelfde inschrijfgeld meereizen als passagier in luxe minibusjes, met een eigen, aangepast programma.
Kleinschalig: max. 8 personen per busje.

U maakt in onze Luxe minibusjes unieke reizen met panoramaroutes over binnenweggetjes, die grotere Touringcars van andere reisorganisaties niet kunnen berijden.

Wat onze Senioren Busreizen zo bijzonder maakt, zijn onze beeldige toeristische routes ‘binnendoor’ tussen de pleisterplaatsen en door de streek rond de hotels. Via die unieke panoramaroutes bezoeken we allerlei speciaal voor ouderen geschikte bezienswaardigheden.
Dankzij onze Mini-busjes kunnen we mooie weggetjes berijden die voor grotere Touringcars niet haalbaar zijn.

Minibusjes en Touringcars (tot max. 8 personen)
Wij beschikken daartoe over minibusjes met perfect uitzicht rondom, airco, lage in- en uitstap en prima stoelen, geschikt voor wat langere ritjes en reizen.
Voor Senioren die moeite hebben met lopen over grotere afstanden hebben de busjes een rollator en een simpele rolstoel aan boord, soms is een bagage/rolstoellift aanwezig. Maar de Seniorenvakanties zijn in principe bedoeld voor actieve ouderen!

Relaxed toeren – veel rustpauzes
De dagtochten worden veelvuldig kort onderbroken voor pauze op terrasjes, een bezichtiging, rondwandeling, rondvaart, ander vermaak of sanitaire stops.

Onze ervaren Reisleiders/chauffeurs bieden onderweg een intensieve 24-uurs Senioren-begeleiding.
Route en programma kunnen in overleg met de Reisleider op ieder moment aangepast worden aan specifieke individuele- of groepswensen of ingekort worden i.v.m. de weersomstandigheden. Het gratis vervoer per busje geldt ook voor individuele ‘taxiritten’ onderweg!

KOSTELOOS VERVOER PER SENIOREN MINIBUS

Deelname aan onze busreizen voor Senioren is alleen mogelijk door Donateurs van de Stg Senioren TOP-Zorg
of de Nationale Recreatie Stichting NRS, en van andere formeel geregistreerde Deelnemende Stichtingen.

Donateurs kunnen zonder toeslag op de reisom voor Senioren-Autovakanties – dus kosteloos – meerijden in de SeniorenBusjes.
Dat betreft ook gratis Thuis ophalen en Thuisbrengen!

GEEN BIJKOMENDE KOSTEN

Hotels met Ontbijt zijn altijd inbegrepen. Diners zijn meestal à la carte, voor eigen rekening.
Op de genoemde reissommen worden geen toeslagen gevraagd. Consumpties op terrasjes, drankjes in het hotel en entreegelden zijn echter voor eigen rekening.

Wij geven uw dieetwensen (zoutloos, gluten, liever geen vis of varkensvlees e.d.), of kamerwensen (geen trappen, douche of bad, brandangst e.d.) vooraf door aan de hotels!

Donateur worden

Voor slechts enkele tientjes per jaar bent u al Donateur van de Stichting Senioren TOP-zorg, waardoor u dus van dat gratis vervoer per busje gebruik kan maken, ook voor thuis ophalen en weer thuisbrengen. Bovendien ontvangt u tijdig per post uitgebreide informatie over de komende Reizen, Uitjes en Dagtochten, met gratis abonnement op het aardige tijdschrift ‘Avontuurlijke Klassiekers’ dat door de gezamenlijke Stichtingen wordt uitgegeven.
Donateur worden: neem Contact op.